.

.

Ujung Kulon

BERITAJAWA.com - 
 Ujung Kulon
Manuk-manuk  padha nembang  riang
Nunggu  jedule` srengenge
Munyuk-munyuk  nyekakak nguya-nguyu
Mbukak  takbir ilalhi
Ketentramanmu…
Kebebasanmu…

Satwa-satwa alas miturut  kodratmu
Satwa-satwa  alas, ngumpul dadi siji
Saiki  mendung ireng megane, kaya melu susah
Godhong-godhong tunduk menyesali  suratan nasip kewan, Kebebasanmu….


Kunciran Mas,2014
BJ
 
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger