.

.

Lintange Krukupan Sarung



Bengi iki, tak titipke kowe rembulan
Amerga lintangnge ora katon
Mendung menggelantung
Lintangnge krukupan sarung
Dikancani  gludug sing nyamber-nyamber
Ning dhuwur awan

Angin kenceng lan nggegirisi
Adem lan gregesi
Nganti krosa ning rossing balung

Kali ngarepan kuwi…
Sing medeni
Nganti saiki
Banyune isih mili

Bengi iki....
Megane neteske banyu…

Ojo nganti...
Bengi iki....
Kali ngarepan kuwi....
Banjiri....
Wong-wong sing lagi  enak padha ngimpi.

Cijantung, 2014
BJ


Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger