.

.

Tutupen Gendhul Ombenmu

Tutupen Gendhulmu


Saptu malam minggu
Udan gerimis ning desaku
Neng lorong   dhalan remang-remang
Pawongan setengah tua
Mlaku wis sempoyongan…

O...Kang Daliman
Lagi wae  nenggak wedang setan
Omongane ngalor-ngidul ra karuan
Matane wis abang branang


Eling kang….
Ojo kok terus-teruske
Lemu ngombe wedang setan
Wis akeh kancamu sing mlebu bui
Lan wis  akeh meneh  kancamu sing mlebu peti
Amarga wedang  galak kuwi

Tutupen gendhul ombenmu kang….
Mesakno Anak bojomu
Masa depan anakmu ona ning tanganmu.

Cijantung , Mei 2014
BJ
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger