.

.

Segoro

BERITAJAWA.com - 

Segoro

Segoro kowe pancen jembar

panggonane iwak-iwak lan tanduran karang sing urip.

Seko iwak paling cilik tekan sing gede

lan isih akeh fauna  liyane.

segara kowe dadi panggon tandhang gawe

Kanggo gawe uyah lan ikan asin.

Ning akeh manusia sing ngrusak kowe

padahal kowe  guna banget

Segoro muga-muga wong sing ngrusak

bisa eling dandani  kowe.

Gadingan, 2014
Vendi Wijaya
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger