.

.

Pahlawan

BERITAJAWA.com - 
Pahlawan
Seko esuk tekan mbengi
Engkau slalu membela bangsa lan negara
Nyawamu dadi taruhan kanggo masa depan bangsa
Engkau ora kenal lelah demi negara
Semangatmu kaya geni sing berkobar
Pahlawan kau berjasa banget.
kanggo kami lan negara
Oh, pahlawan matur nuwun atas jasamu
Arep selalu ku kenang pengorbananmu

Gadingan, 2014
Vendi Wijaya
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger