.

.

Mardilah


Sebut wae wadon kuwi, Mardilah,
saiki wis prawan
17 taun kepungkur
Mardilah  kuwi…
Lahir  tanpa bapak
Amergo bapakne minggat,
Ninggalke bojone
Sing lagi meteng tua

Mardilah anak sing nomer telu
Saka bapakne sing ketelu

Amerga mbokne
Saben rabi mesti ditinggal minggat bojone
Anak-anake dadi korban
Ora kopen sandang lan pangan
Amarga bapakne ora tanggung jawab

Muga-muga kowe, Mardilah....
Besuk  nek wis rabi
Ojo ngati kaya
Wong tuamu

BJ
Photo ilustrasi: Frans Edi


Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger