.

.

Iket

BERITAJAWA.com -Iket yaiku tali mustaka sing dibentuk angrupa kupluk  dadine bentuke bisa nutupi mustaka manusia. Cara nganggo iket kudu kenceng, ben kuwat supaya ikatanne ora gampang ucul. Kanggo wong Jawa artine iket yaiku manusia nduweni  pamikiran sing kencang, ora gampang terombang – ambing mung amarga factor situasi utawa wong liya tanpa pertimbangan sing matang.
Frans Edi
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger