.

.

Dasaad Musin Concern

BERITAJAWA.com - 
Ning kawasan Taman Fatahillah ono bangunan tua sing cukup menarik  kanggo aku. Bangunan iki beda karo bangunan liyane. Bangunan tua iki nyaris ambruk tapi isih ngadek kokoh neng antarane bangunan-bangunan megah neng sekitare.
Meh kabeh lapisan tembok kuwi mengelupas. Batu bata sing  warnane abang  kusam kuwi meh terkikis enthek kepangan umur.
Ya, kuwi gambaran seko salah sijineng bangunan neng  Kota Tua Jakarta,Dasaad Musin Concern, yaiku jenenge.

Gedung  sing  ono neng Jln Kunir kawasan Fatahillah iki dibangun sekitar tahun 1857. Biyen jarene  kanggo kantor Agus Musin Dasaad.
BJ























Bangunan Dasaad Musin Concern, sing orang kerumat ono neng Taman Fatahilla, Jakarta.
Frans Edi.
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger