.

.

Walang

BERITAJAWA.com - Walang yaiku serangga herbivora saka subordo Caelifera jero ordo Orthoptera. Walang iki  termasuk  serangga sing dikenal dadi hama. Serangga iki nduweni antena sing hampir  pendek  saka awake karo nduweni ovipositor pendek.
Nang umume walang iki rupane ijo utawa cokelat .Serangga iki umume  nduwe suwiwi, tapi suwiwine kadang ora bisa dikanggokake kanggo mabur. Walang wadon umume berukuran luwih gedhe saka belalang lanangan.
BJ

Walang Ijo.
Frans Edi

Walang Coklat.
Frans Edi


Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger