.

.

Sutriyah

BERITAJAWA.com - 

Aku ditakdirke karo  Tuhanku dadi wong Jawa
lan aku dilahirke  karo wong wadhon sing asmane Sutriyah.
Neng kana cilikanku biyen, aku urip neng  lingkungan  adat
neng kana aku lan wong tuaku  bermandikan cahaya kehidupan keluguan desaku sing berlandaske asas kegotong-royongan.
Umur  7 tahun, aku disunatke ora ono pesta sing gede, gur ono slametan.
Neng kana  aku karo wong tuaku ora ngerti  diskopatik
neng kana  aku karo wong tuaku gur ngerti kenduri, Ketoprak  lan Wayang sing dadi  tradisi sing ora iso mambu.
Umur 23 aku dikawinke  karo prawan lugu sing bokonge gempal.
Ponirah Hasanah  jenenge bojoku sing wong  ngerti akal  walaupun awak dewe loro urip gur modal  akal. Kerja lan sembayang sing dadi bekal supaya tetep kekal.
Tentang teknologi kawan kami  ora  pahami
gur hati nurani kawan sing tak duweni
semoga kowe  maklum isi hati kami
semoga kowe yakin kejujuran kami
ben kami urip neng generasi budaya sing murni.
BJ

Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger