.

.

Peninggalan Kesultanan Banten

BERITAJAWA.com - 
CAGAR BUDAYA SERANG,  Tembok sing dadi saksi bisu sejarah ngadeke Kraton Kaibon Kasultanan Banten, Kasemen, Serang , Minggu (16/8).Sebagian asset Kasultanan Banten sing ngerupake aset cagar budaya ora ternilai kuwi dibiarke berantakan lan ora terawat.
Frans Edi
CAGAR BUDAYA SERANG, Seorang warga lagi mulih seka anggon wedhus neng  jero kompleks Kraton Kaibon Kasultanan Banten, Kasemen, Serang , Minggu (16/8).Sebagian asset Kasultanan Banten sing ngerupake aset cagar budaya ora ternilai kuwi dibiarke berantakan lan ora terawat.
Frans Edi
CAGAR BUDAYA SERANG, Seorang pengunjunjung  lagi mlopat ning reruntuhan bangunan   sing ora  terawat neng  kawasan Banten lama, Serang, Banten, Sabtu (16/8). Sebagian asset Kasultanan Banten sing ngerupake aset cagar budaya ora ternilai kuwi dibiarke berantakan lan ora terawat.
Frans Edi





Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger