.

.

PEMILU LEGISLATIF

BERITAJAWA.com - 
PEMILU LEGISLATIF
Saben limang  tahun sepisan, Indonesia pesta demokrasi. Tanggal 9 April 2014 iki, warga Indonesia podo rame-rame teko nang TPS(Tempat Pemungutan Suara) saperlu milih wakil rakyat. Sing dipilih DPR RI, DPRD Propinsi, DPRD Kota/Kabupaten lan DPD(Dewan Perwakilan Daerah).
Salah milih wakil rakyat sing ora iso dadi coronge masyarakat, ngrugekake kepentingane masyarakat kanggo nggayuh kemakmuran. Lebar milih , wakil rakyat kudu diawasi kareben iso mujudake masyarakat sejahtera. Wakil rakyat sing elek kinerjane utowo malah korupsi, utowo nindakake sing nglawan paugerane masyarakat nek perlu diperjuangke dicopot seko wakli rakyat kanti tata aturan hukum sing berlaku.
Pemilu legislatif iki penting banget kanggo masyarakat mulo perlu diawasi kareben pelaksanaane bebas, jujur lan adil.
Lebar iki bakal dilaksanake meneh pemilu presiden ing bulan Juli 2014. Pilih presiden sing iso ngowo masyarakat dadi luwih apik uripe. Ojo pilih presiden sing gebyare wae dan omonge wae sing okeh janjine nanging mung kanggo pencitraan ben dipilih Delok latar belakange lan jejak  masa lalune, trus pilih sing paling apik. Ayo ojo salah pilih!

Widyatmoko


Proses pendaftaran PILEG, neng  TPS 086 di Batusari, Kebun Jeruk, Jakarta Barat.
 Frans Edi

Proses pencoblosan gambar PILEG, di TPS 086 neng Batusari, Kebun Jeruk, Jakarta Barat.
Frans Edi

Ngetoke kartu seko kotak suara, di TPS 086 neng Batusari, Kebun Jeruk, Jakarta Barat.
Frans Edi

Ngetung suara, neng TPS 086 di Batusari, Kebun Jeruk, Jakarta Barat.
Frans Edi
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger