.

.

PAWON


BERITAJAWA.com - PAWON:panggone neng buri Dalem Ageng, ngadhep karo Gandri sing dipisahake karo halaman terbuka. Pawon asale saka Ukara dasar awu  amarga zaman dhisik wong mangsak nggunakne kayu obong, sing yen kayune entek keobong ngisihake awu.Disamping kanggo mangsak, pawon uga dadi panggon nyimpen prabotan dapur, lan kadang uga dadi panggon nyimpen bakal dasar panganan.
BJ
Photo ilustrasi: Frans Edi
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger