.

.

Klambi adat masyarakat

BERITAJAWA.com -  Klambi adat masyarakat

Klambi adat masyarakat Pulau Jawa identik karo kebaya sing diseraseke karo jarik bermotif bathik, kebaya iki wis dikenal ning Indonesia. Kejaba kebaya ana sing nggunakne kemben jarik sing dienggo nganti nutupi ketiak karo bangkekan sing dililit saka kembenarupa warni.  
Frans Edi
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger