.

.

Gandri

BERITAJAWA.com - Gandri: ngrupakne ruangan neng buri Dalem Ageng ngadhep buri (kearah Pawon). Amarga atap Gandri  dadi siji karo atap Dalem Ageng lan ngrupakne susunan atap ke telu sakwise Brujung lan Penanggap  sing karan Emper, mula Gandri iki uga karan Emper mburi . Sisi ngarep Gandri ora berdinding lan ora nduwe lawang. Gunane Gandri kanggo panggon nyantai  kanggo keluarga sisan dadi ruang  mangan amarga panggone cedhak karo Pawon.
BJ
Photo ilustrasi: Frans Edi


Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger