.

.

Mendem Kangen



Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku marang sliramu, cah ayu..
Tansah Kelingan awan bengi

Cuman iso telpon karo awakmu
Kanggo Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak karo sliromu….

Mendem kangen jeroning atiku,
Soyo  jeru mung iso telpon karo sliromu
Mendem kangen pengin ketemu
Nandyan  Sekedip  , wis marem  atiku.

BJ 
Photo ilustrasi: Frans Edi





 
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger