.

.

Entut….

BERITAJAWA.com - 
Entut….
Ohh, entut….
Rupamu ora katon
Ning ambumu semerbak arum lan gondho
Nggawe wong kayungyun karomu,entut…
Ning akeh sing ngeyek kowe
Entut kowe berjasa banget
Slamat dalan entut.
BJ
 
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger