.

.

Dodolan Pekarangan Omah Morotuo

BERITAJAWA.com - 
Dodolan Pekarangan Omah Morotuo

Nendro:  Dherek langkung mbah Moel
Mbah Moel Gandul:
Monggo-monggo, lagi mulih glidik po le?
Nendro:
Injih mbah Moel
Mbah Moel Gandul:
Glidik tekan wengi-wengi duit`e rep kanggo tuku Monas piye…
Nendro:
Duit seking pundhi to mbahhhh…..jenenge wae gur kuli...
Mbah Moel Gandul:
Lha pengin cepet duwe duit akeh piye Le…
Nendro:
Purun mbah Moel…
Mbah Moel Gandul:
Haa..nek ngono bisnis karo aku wae Le
Nendro:
Bisnis menopo mbah?
Mbah Moel Gandul:
Dodolan lemah pekarangan
Nendro:
Lha sing didol pekarangane sinten
Mbah Moel Gandul:
Hayo omah pekarangane morotuamu huaa..haaa39X
Nendro:
Asem tenan jenengan mbahhh…….
BJ
 


 
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger