.

.

Transportasi Bajaj

BERITAJAWA.com - 

BAJAJ: Iki salah sijine transportasi ning ibu kutho Jakarta.
Frans Edi


BAJAJ: Salah siji piranti transportasi Ibukota Jakarta sing cukup legendaries. Sacara teknis, bajaj asale saka montor roda loro, desain asline Vespa Piaggio 150 GS lan akhire dimodifikasi dadi roda telu. Bajaj iki ditekakne saka negara India., nduweni mesin karo kecepetan 160 cc, lan bentuke cukup unik.
Bentuke bajaj iki cukup unik , tunggangan iki mulai diimpor lan mlebu neng Jakarta nang taun 1975 . Bajaj isih cukup akeh beredar neng dalanan Jakarta, ngeling umur kerjane cukup tuwa, lan tergerus wayah. Bajaj kuwi dhewe wis dadi mubarang piranti transportasi sing kudu neng lestarekne, amarga bajaj nduweni aji sejarah lan budaya sing sanggat erat ikatannya karo masyarakat ibu kutha Indonesia.
BJ
 
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger