.

.

Sepasang Laler



Laler  lanangan luwih dominan ing mileh pasangan mawa mapatake awake didhuwur awak sang wadon. proses iki bisa neras udakara sajrone 10 jam lan mileh panggon sing tenang mawa sepi ben terhindar saka alangan serangga liyane.

Ning sakwise pembuahan, laler  wadon arep nyebarke utawa manggonan antigane neng panggon-panggon sing sisan dadi sumber panganan kanggo si larva cilik. Larva cilik iki kerep awake dhewe temoni neng buah-buahan sing wis membusuk utawa sampah teles, lan ping acap dikenal karo aran belatung.
Jero masa produktifnya, lalat wadon cenderung nggoleki pangan saakeh bokmenawa ben ngasilke antiga sing becik lan akeh. ning ukuran lalat wadon luwih cilik dibanding karo laler  lanangan. Beberapa sakwise nglakoke kawinan arep mati.
BJ
 
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger