.

.

Sepasang Bapak Pucung

BERITAJAWA.com -Bapak Pocung (Dysdercus cingulatus) 
Sepasang Bapak Pucung.
Frans Edi
Suwiwi serangga iki sabenere ora nduweni pigmentasi apo wae. Werna sing muncul neng suwiwine asale saka refraksi cahaya saka pita-pita mikro nang suwiwine. Serangga iki aktif nang awan dina, pas serangga saka family.

Serangga iki saka masyarakat sapanggon karan Bapak Pucung (Dysdercus cingulatus) . Biyasane urip neng semak belukar. Bapak Pucung (Dysdercus cingulatus)  iki akeh ditemoni wektu musim pangudan, antara November - Februari. rupane bulan-bulan kesebut yaiku wayah paling becik kanggo serangga iki berkembang biak. 
BJ


 
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger