.

.

Sayur Bung

BERITAJAWA.com -
Pring Tuo: Sing wis digawe usuk kanggo mbagun omah. 
Frans Edi


Si  Bule:  Mbah sayur opo iki, kok uenak banget serasa  daging pitik
Mbah Moel Gandul:  Sayur bung
Si Bule:  opo kuwi, bung
Mbah Moel Gandul:  Bung kuwi pring enom…

Si Bule: wah kuwi wae isih enom yo mbah? Opo meneh sing wis tuo mesti serasa abon  daging jaran yo mbah…
Mbah Moel Gandul: Huaaa…haaa39X, yo kono brakotono pring  tuo sing wis dadi usuk po gedek.
BJ

Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger