.

.

Mendhung Peteng Ing Negriku

BERITAJAWA.com -

Mendung Mengelantung Mego Negriku.
Frans Edi


Dino iki jarene dino valentine
Tapi yo gene......musibah teka lunga saka negriku
Banjir sing durung surut....ning ngendi ngendi
Lindu sing durung bubar .....kesusahane
Gunung mbledhos sing durung bubar rekasane
Saiki malah di susul gunung mbledhos maneh.....
Duh Gusti .....
Kapan bebendu iki lunga seka negriku....?
 Kapan jerit tangis bangsaku leren....
Atiku grantes....
Luhku pating dlewer...
Ndeleng bebendu ing negriku iki

Duh Gusti .....
Kapan rampung bebendhu ing negriku
Kapan ilang mendhung ireng ing bangsaku......
 
Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger