.

.

Angele Wong Golek Duit

BERITAJAWA.com - 

Photo bareng: Pengunjung podho photo bareng karo pocong. 
Frans Edi


                                
POCONG: Macak dadi pocong  kanggo golek pangan.
Frans Edi




Setu tanggal 07/12, nang Monas Jakarta lagi ono pentas budaya Kraton sak donya. Ing tengah-tengahe acara kuwi ono salah sijine kejadian sing unik, ono pawonggan nganggo sandangan pocong kuwi dadi daya tarik pengunjung okeh sing do ngajak photo. Bar photo podho nyawer ning kardus sing wis disiapke. Yo kuwi angele wong golek pangan mergo kahanan, sing penting halal tur yo menghibur pengunjung.
BJ



Share this article :
 
About Us | Privacy Policy|Term Of Use| Contact Us
Copyright © 2011. beritajawa.com - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger